Шахти Кіровоградщини продовжують знаходитися у простої

15.12.2020 11:00
image

На Кіровоградщині Смолінська, Новокостянтинівська та Інгульська уранові шахти, які підпорядковані підприємству ДП «Схід ГЗК», продовжать простій до 24 грудня. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив голова профспілкового комітету Новокостянтинівської шахти Олександр Зовва.

«Простій стосується  не лише шахт Кіровоградщини, а усіх підрозділів комбінату. Він офіційно планувався до 14 грудня включно. На сьогоднішній день простій продовжено до 24 грудня включно», - повідомив Зовва.

За словами Олександра Зовви, нині підприємство отримує обіцянки від органів влади щодо врегулювання ситуації, однак ці обіцянки не підтверджуються фінансово.

«Основна задача на сьогоднішній день – запустити підприємство, щоб була робота. Далі по плану – виплата заробітної плати. На сьогодні виплачено за жовтень місяць, зараз затримка за листопад», - зазначив Зовва.

Нагадаємо, на Кіровоградщині Смолінська, Новокостянтинівська та Інгульська уранові шахти, які підпорядковані підприємству ДП «Схід ГЗК», припинили свою роботу. 

Як повідомляв DOZOR, у Києві відбувся протест працівників ДП «Схід ГЗК», які вимагають відновлення повноцінної роботи підприємства.  

Переглядiв: 1352