Скандальному депутату з Кіровоградщини призначили судово-психіатричну експертизу

01.10.2018 10:38

Депутату Новоукраїнської районної ради Олександру Мольченку під час судового засідання призначили судово-психіатричну експертизу. Про це депутат повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, інформує медіапортал DOZOR.

«Новоукраїнський районний суд виніс рішення щодо примусового до мене заходу - психіатричної експертизи. Попередньо, слідчий Новоукраїнського ВП ГУНП в Кіровоградській області намагався вручити мені постанову про необхідність надання слідству мої біологічні матеріали», - написав Мольченко.

У прокуратурі області інформацію підтвердили.

«Новоукраїнський районний суд задовольнив клопотання слідчого про призначення проведення щодо батька-депутата судово-психіатричної експертизи», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR речник обласної прокуратури Наталя Алексєєнко.

Як раніше повідомляв DOZOR, замореного голодом хлопчика примусово забрали з родини депутата Новоукраїнської районної ради. Чотирирічна дитина була знесилена та мала низьку вагу – 7 кіло при мінімальному показнику 13 кілограмів.

У той час родина Мольченків залишила Кіровоградщину та поїхала до Києва, а комісія з захисту прав дитини вирішила позбавити родину Мольченків батьківських прав на 4-річного сина.

Минулого тижня трьох доньок подружжя Мольченків забрали до дитячої обласної лікарні через низьку вагу і Новоукраїнська служба з прав захисту дитини, подала позовну заяву до суду, щоб у батьків відібрали трьох доньок. Пізніше депутату і його дружині оголосили підозру про злочин.  

 

 

  

Переглядiв: 933