Смертельна ДТП на Кіровоградщині, під час якої загинув студент: водію загрожує до 10 років ув’язнення

21.12.2022 14:54

Підозрюваному у скоєнні ДТП у Бобринці, в результаті якої загинув 18-річний Ілля Ковтун, загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області.

Наразі слідство у справі завершили. За даними досудового розслідування, 24-річний обвинувачений, керуючи автомобілем «Audi A7» у стані алкогольного сп’яніння (згідно акту огляду– 2.43% проміле), грубо порушив правила дорожнього руху, перевищив допустиму швидкість та допустив зіткнення з попутнім автомобілем ВАЗ. У результаті заносу здійснив виїзд на узбіччя та наїхав на лінію електроопори, а автомобіль ВАЗ у некерованому стані відкинуло на сто метрів від місця зіткнення. У результаті аварії водій ВАЗу загинув на місці події.

Нагадаємо, ДТП сталася 15 жовтня, у середмісті Бобринця. Водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, спричинив аварію, у результаті якої загинув 18-річний студент коледжу. Слідство у справі завершено, подальшу долю обвинуваченого вирішуватиме суд.

Як раніше повідомляв медіапортал DOZOR, 8 грудня під час судового засідання у Ленінському районному суді розглядали клопотання про продовження терміну досудового розслідування, а також продовження терміну запобіжного заходу для Івана Харченка - підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП.

Переглядiв: 7541