Смертельна ДТП у Бобринці: Захисник підозрюваного клопотав про домашній арешт для свого підзахисного

08.12.2022 16:59

Ленінський районний суд продовжив термін запобіжного заходу 24-річному Івану Харченку, який підозрюється в смертельній дорожньо-транспортній пригоді, скоєній в Бобринці у жовтні. У результаті події трагічно загинув 18-річний студент аграрного коледжу Ілля Ковтун. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, захисник підозрюваного наголошував на тому, аби відпустити свого підзахисного під домашній арешт. Мотивував це клопотання тим, що його підзахисний не здатний до втечі. 

Захисник родини потерпілого хлопця Олексій Пільгуй зазначив, що якби підозрюваний усвідомив би, яке горе він спричинив, то він би не пробував отримати пом’якшення запобіжного заходу, а благав би у матері загиблого Іллі пробачення.

Водночас матір загиблого Іллі Ковтуна Марина констатує: досі ані від підозрюваного у злочині, ані від його родини вона та батько Іллі не отримали навіть слів співчуття, не говорячи вже про вибачення.

У результаті суд продовжив підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів – до 5 лютого 2023 року.

Нагадаємо, сьогодні, 8 грудня, Ленінський районний суд задовольнив клопотання слідчого щодо продовження терміну досудового розслідування до 4 місяців.   

Нагадаємо, 15 жовтня у місті Бобринець на вулиці Промисловій у ДТП загинув 18-річний хлопець. Загиблим виявився студент другого курсу спеціальності «Агрономія» аграрного фахового коледжу Ілля Ковтун. Нині Сергій Ковтун - батько хлопця непокоїться про те, що винуватець трагічної аварії не буде покараний.  

Раніше Кропивницький апеляційний суд залишив під вартою та без права внесення застави підозрюваного у смертельній ДТП. 

Переглядiв: 11240