«Солодкий» ФОП та полтавчани організовують День міста у Кропивницькому

15.09.2020 06:56

Цьогоріч заходи з нагоди Дня міста у Кропивницькому не будуть такими масштабними, втім міська рада вже провела низку процедур закупівель для організації свята. Як виявилося, переможцями у цих процедурах є вже знайомі фірми – фаворити місцевих управлінців. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.  

Так, технічне забезпечення святкування Дня міста, зокрема, надання послуг підприємницьких, професійних та спеціалізованих компаній, Кропивницькому надаватиме фірма «Піар-Мюзік». Місцезнаходження фірми – в Полтаві, до речі, «Піар-мюзік» давно влився в довіру кропивницької міськради. Наприклад, ця фірма технічно забезпечувала відкриття новорічної ялинки на площі Героїв Майдану.

Тоді ж взимку міська рада заплатила цьому ж приватному підприємству 28 тисяч гривень за забезпечення світловим обладнанням, адже «Піар-Мюзік» виграв і цей тендер.  Як відомо, раніше управління культури та туризму обрало цю ж полтавську фірму для технічного  забезпечення музичним та звуковим обладнанням у День міста. За ці послуги з міського бюджету витратили більше 200 тисяч гривень. 

Слід зауважити, що в усіх трьох оголошених процедурах закупівель брала лише одна фірма, яка і стала переможцем.  Варто зазначити, що в жодному з тендерів фірма не знизила встановленої міськрадою вартості закупівлі.  

Цього року ситуація не змінилася. ПП «Піар-мюзік» стало єдиною фірмою-учасником процедури закупівлі. За технічне забезпечення фірмі заплатять з міського бюджету 378 тисяч гривень. Фірма-учасник не знизила вартість ні на копійку.

Також низку процедур закупівель виграла «ФОП» Демеченко Анна Вячеславівна, яке також було єдиним учасником у таких процедурах закупівель: гелеві кульки вартістю 9 тисяч гривень, організація та проведення концертної програми вартістю 25 689,00 гривень, та призи з нагоди Дня Кропивницького. Вартість цієї закупівлі склала 6 435,00 гривень. В усіх випадках торги виявилися неконкурентними, оскільки інших фірм-учасників не було.

Згідно з системою Youcontrol, основним видом діяльності даної фірми є оптова торгівля цукром, шоколадом та кондитерськими виробами. 

Переглядiв: 1126