Справа Діани Хріненко: свідки не прийшли через відсутність поштових марок у суді

17.09.2020 14:11
image

Під час судового засідання у справі вбивства 16-річної Діани Хріненко виявилося, що викликати свідків не вдалося через відсутність поштових марок у суду. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Під час засідання мали відбутися розгляд  дослідження доказів, зокрема, допит підозрюваного та свідків.  Під час суду обговорювали порядок дослідження доказів, втім виявилося, що свідки не отримали судових повісток через те, що у судів відсутні марки.

Водночас матір вбитої жительки Суботців Олена Хріненко зазначила: подібні дії схожі на типове затягування судового процесу.  

«Сьогодні мав відбутися мій допит. Але я зі своїм адвокатом подали клопотання про мій допит в кінці засідання. Я хочу послухати всі сторони, свідків, потім надати свої пояснення. Мали були викликані свідки, але оскільки у судів немає марок, їх не викликали. Складається враження, що ми відтягуємо справу щоразу. Кожного разу стає дедалі важче, є розуміння того, що справа затихла. Зазвичай, саме в такому режимі відбуваються суди, щоб трохи пом’якшити покарання», - повідомила після судового засідання Олена Хріненко.

Наступне засідання відбудеться 28 жовтня 12:00.

 

Нагадаємо, 24 серпня 2018 року у с. Суботці Знам’янського pайону зниклa 16-річна Діaнa Хpіненко. Дівчина пішла на святкування Дня Незалежності та додому так і не повеpнулася.

Тіло було знайдене торік на території Знам’янського району, а прощання з дівчиною відбулося 26 липня.

Вже 14 серпня 2019 року правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві дівчини.

Читайте також: 

Версії слідства щодо вбивства Діани Хріненко озвучили в рамках "Гучної справи" (ВІДЕО)

 Бажання доньки виконали: У пам'ять про Діану Хріненко встановили лавки біля школи (ФОТО) 

Переглядiв: 3707