Справу за фактом ДТП, в якій померло четверо людей, розглядають по суті

21.05.2019 11:49
image

У Знам’янському міськрайонному суді розпочалися слухання справи за фактом ДТП, яка сталася торік біля села Суботці. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області.

Так, в результаті аварії загинуло четверо людей, серед них двоє дітей.  Під час суду прокурор оголосив обвинувальний акт щодо 36-річного водія автомобіля «Volkswagen Touareg», також судом досліджено письмові докази по справі. Наступне судове слухання відбудеться 7 червня.

Нагадаємо, біля села Суботці 12 травня поточного року близько 18.30 сталася ДТП. Внаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів «Toyota» та «Volkswagen» загинули чотири особи, у тому числі двоє дітей 2014 та 2015 р.н., які перебували в автомобілі «Toyota Highlander». Ще дві особи, які перебували в автомобілі «Volkswagen Touareg» - водій та пасажир, а також жінка пасажир з автомобіля «Toyota», зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до лікувальних закладів. 36-річному водію автомобіля Volkswagen оголосили про підозру у скоєнні ДТП поблизу села Суботці.

Як повідомляв DOZOR,  суд щодо обрання  запобіжного заходу переносився кілька разів  через тяжкий стан підозрюваного.

 Читайте також:

Топ - 6 найгучніших злочинів у Кіровограді за 2018 рік.

 

 

Переглядiв: 706