У Кіровограді почалися зйомки екосеріалу (ВІДЕО)

13.06.2019 10:11
image

В обласному центрі активісти громадської організації «Перспектива молоді» у рамках проекту «Екопатруль» знімають серіал «Екомен». Про це медіапорталу DOZOR повідомив голова організації Дмитро Бабак.

За інформацією, цьогоріч вони вирішили продовжити екорейди, але вже створивши супер-героя, який боротиметься проти засмічення міста.

«Серіал – це логічне продовження копіткої праці минулого року. Ми вирішили зняти маленький серіал із шести серій, тривалість якого коливатиметься від двох до чотирьох хвилин.  Сенс у тому, щоб у звичайній, а іноді і гумористичній формі показати проблему засмічення. Підготовка тривала із початку весни. За підрахунками, на зйомку всіх серій ми витратимо близько 60 годин знімального процесу», - розповів Бабак.

За словами Дмитра, серії виходитимуть щосереди о 18:00 на сторінці громадської організації у Фейсбуці та Інстаграмі.

Громадська організація запрошує долучитися до екорейдів, заповнивши анкету волонтера за цим посиланням.

Як раніше повідомляв DOZOR,  в обласному центрі з ініціативи громадської організації «Перспектива молоді» стартував проект «Екопатруль». Волонтери та активісти провели рейд на багатьох локаціях, зокрема, у мікрорайонах Лелеківка та Кущівка, на вулиці Попова, у Фортеці святої Єлисавети та на території Лісопаркової.

Переглядiв: 617