У кіровоградському дендропарку мітингували сотні обурених підприємців (ФОТОРЕПОРТАЖ)

06.10.2017 15:11
image

В обласному центрі мітинг підприємців, який розпочався біля «Європейського ринку», завершився у дендропарку. Про це повідомляє DOZOR.

Як інформував DOZOR, обурені суттєвим  підвищенням орендної плати торговельних площ, люди не почули відповіді на свої питання від адміністрації «Європейського ринку» та пішли до дендропарку, аби поспілкуватися з бізнесменами Миколою та Ларисою Онул, яких пов’язують з «Європейським ринком».

Спершу мітингувальники оточили автомобіль, який виїжджав з території дендропарку. Чоловік, який був за кермом, представився водієм.  Люди просили його зателефонувати до Миколи Онула. Згодом до підприємців вийшов чоловік, який представився начальником охорони дендропарку. Він попросив розблокувати водія, автомобіль якого оточили мітингувальники, та пообіцяв покликати керівництво. Однак ніхто з адміністрації так і не вийшов до людей.

 «Ми працюємо з 2006 року, коли цей ринок тільки відкрився. У мене дитина лежала тоді в реанімації. Нам сказали заплатити  по 5 тисяч за будівництво ринку, за власні гроші збудували собі місця, потім у нас попросили ще по 5 тисяч. Рік-два ми стояли по 5 людей на ряду і доходів практично не було. Коли тепер ринок розкручений, нам говорять: «До побачення». А хто ж нам поверне наші гроші?» -  говорить підприємець, яка одна з перших прийшла працювати на «Європейський».

Після майже трьохгодинного мітингу директор ТОВ «21 век» Ігор Захаров, який прийшов у дендропарк з «Європейського ринку»,  пообіцяв підприємцям, що завтра, 7 жовтня, їм сповістять через гучномовці на ринку рішення адміністрації з приводу озвучених вимог.

Як повідомляв DOZOR, кілька сотень підприємців розпочали мітинг проти підвищення розміру орендної плати на території ринку «Європейський». Не отримавши пояснень від директора ТОВ «21 век» Ігоря Захарова, підприємці  вирушили у дендропарк та покликати імовірного власника території ринку Миколу Онула.

Нагадаємо, тиждень тому підприємці влаштували першу акцію протесту.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 4110