У Кропивницькому "Екопатруль" прибрав Набережну

14.09.2019 17:19
image

В обласному центрі активісти і волонтери громадської організації «Перспектива молоді» в рамках роботи проекту «Екопатруль» прибрали територію центральної частини Набережної сьогодні, 14 вересня. Про це  повідомляє медіапортал DOZOR

Так, до громадської ініціативи приєдналися близько десяти кропивницьких активістів.

«Сьогодні ми прибрали центральну частину набережної річки Інгул. Загалом ми зібрали більше 20 великих мішків зі сміттям та близко 30 шприців з голками. Багато хто писав нам, що ця територія прибирається комунальниками, проте в дійсності відносно чистими виявились лише пішохідні доріжки. Вся ж інша територія Набережної була переповненна різноманітним сміттям. Ми закликаємо містян не смітити, долучатися до нашого проекту наступного разу та берегти наше місто», - зазначає співорганізатор заходу Дмитро Бабак.

Бажаючі взяти участь у наступних прибираннях можуть заповнити анкету волонтера за даним посиланням.  Деталі за номером: 099 026 45 51 (Тетяна).  

Як раніше повідомляв DOZOR, активісти і волонтери громадської організації «Перспектива молоді» в рамках роботи проекту «Екопатруль» прибрали територію лісу у мікрорайоні Кущівка,

Нагадаємо, торік в обласному центрі з ініціативи громадської організації «Перспектива молоді» стартував проект «Екопатруль». Волонтери та активісти провели рейд на багатьох локаціях, зокрема, у мікрорайонах Лелеківка та Кущівка, на вулиці Попова, у Фортеці святої Єлисавети та на території Лісопаркової.

Антоніна Шаповалова

Переглядiв: 1182