У Кропивницькому перекваліфікували справу Діани Хріненко

08.01.2020 07:58

Справу щодо вбивства 16-річної жительки жительки села Суботці Діани Хріненко перекваліфікували. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

«Справу перекваліфікували з ст. 115 «Умисне вбивство»  на «Умисне вбивство на сексуальному  ґрунті. Наразі проводяться ще 15 експертиз у провадженні. Розслідування у даному кримінальному провадженні продовжується. Є особа, якій оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2. ст. 115. п. 10 ККУ», - повідомили у поліції області.

Нагадаємо, 24 серпня 2018 року у с. Суботці Знам’янського pайону  зниклa 16-річна  Діaнa Хpіненко.  Дівчина пішла на святкування Дня Незалежності та додому так і не повеpнулася. Тіло було знайдене торік на території Знам’янського району, а прощання з дівчиною відбулося 26 липня.

Вже 14 серпня 2019 року правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві дівчини. 

Адвокат підозрюваного подав апеляційну скаргу через незгоду із запобіжним заходом для 28-річного підозрюваного Миколи Середницького і просив обрати будь-який запобіжний захід, який не пов'язаний з ізоляцією підозрюваного. Втім судді після засідання повідомили, що апеляційна скарга сторони захисту залишається без задоволення.  

Читайте також:

Термін досудового розслідування по справі Діани Хріненко продовжать

 

 

Переглядiв: 21005