У справі Діани Хріненко експерти досліджують вилучений садово-городній інвентар та одяг

10.09.2019 10:45
image

Ленінський районний суд продовжує призначати експертизи у справі Діани Хріненко. Відповідна інформація є у розпорядженні медіапорталу DOZOR.

Згідно з даними єдиного реєстру судових рішень,  правоохоронці під час обшуку автомобіля вилучили сапу та лопату. Крім цього, з цього автомобіля вилучили предмет зовні схожий на чохол від автомобіля, спортивні штани. Біля автомобіля вилучили недопалок, який також направили на експертизу.

У рамках кримінального провадження слідчий вказав про необхідність проведення зазначеної експертизи. Відтак суд ухвалив проведення експертиз вилучених речей. Фахівці мають надати відповідь, чи є на об’єктах дослідження кров та належність її людині або тварині.

Нагадаємо, у с. Суботці Знам’янського pайону майже рік тому зниклa 16-річна  Діaнa Хpіненко.  Дівчина пішла на святкування Дня Незалежності та додому так і не повеpнулася. Тіло було знайдене цьогоріч на території Знам’янського району, а прощання з дівчиною відбулося 26 липня. Вже 14 серпня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві дівчини. 

Адвокат підозрюваного Олександр Урсаленко подав апеляційну скаргу через незгоду із запобіжним заходом для 28-річного підозрюваного Миколи Середницького і просив обрати будь-який запобіжний захід, який не пов'язаний з ізоляцією підозрюваного. Втім судді після засідання повідомили, що апеляційна скарга сторони захисту залишається без задоволення.  

Як повідомляв DOZOR, правоохоронці перевіряють номери мобільних в рамках справи Діани Хріненко.

 

Переглядiв: 15760