У суді розглянули запобіжні заходи щодо кіровоградських наркоділків

25.07.2017 14:55
image

У Ленінському районному суді відбулося засідання щодо зміни обраних  запобіжних заходів для двох  підозрюваних у збуті наркотиків сьогодні, 25 липня. Про це повідомляє DOZOR.

За інформацією , процесуальний прокурор звернувся з клопотанням до суду з приводу зміни запобіжного заходу щодо двох організаторів злочинного угрупування, оскільки двоє організаторів угрупування, які внесли заставу, порушили обмеження запобіжного заходу, які їм ухвалив суд. Так, після внесення застави організатори угрупування зустрічалися в одному з кафе обласного центру. Суд на чолі з головуючим суддею Леонідом Плохотніченко відхилив клопотання прокуратури. Так, зараз обидва підозрювані знаходяться під заставою, оскільки були внесені кошти у розмірі 112 та 128 тисяч відповідно.

Крім цього, суддя Плохотніченко визначив запобіжний захід щодо третього ймовірного учасника злочинної групи, зокрема, виніс ухвалу, якою змінив запобіжний захід з домашнього арешту у нічний час на тримання підозрюваного під вартою. Підозрюваного взяли під варту у залі суду.

Нагадаємо, минулого тижня у Кіровоградському обласному апеляційному суді Кіровоградської області  відбулося засідання щодо оскарження запобіжних заходів для двох  підозрюваних у збуті наркотиків.

Так, один із членів угрупування, відповідно рішення суду першої інстанції, мав перебувати під вартою або внести заставу у розмірі 80 000 грн. Чоловік наразі на волі, оскільки вніс заставу. Захист клопотав про зміну запобіжного заходу на домашній арешт. Суд не задовольнив апеляційну скаргу.

Інший член банди наркоділків, який заявляє, що наркотичні засоби йому підкинула поліція, теж клопотав про зміну запобіжного заходу на домашній арешт.  Апеляційний суд залишив чоловіка під вартою, проте знизив заставу з 80 000 до 32 000 гривень.

Як повідомляв DOZOR, із семи затриманих членів злочинної групи наркоділків, яких підозрюють у торгівлі психотропними речовинами в Кіровограді, четверо знаходяться вдома.

Переглядiв: 1184