Учасниці платформи UpGrade насолоджувалися дівич-вечором у Кропивницькому (ФОТО)

22.06.2021 19:43
image

У Кропивницькому відбувся дівич –вечір Chilling Friday, організаторами якого є засновниці жіночої платформи UpGrade – Олександра Ткаченко, Ірина Розінко-Сокирко та Антоніна Шершень. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, дівич-вечір проходив у біло-червоних кольорах. На учасниць очікувала насичена програма: показ літніх колекцій одягу,  майстер-класи, флешмоб «Фантастична жінка», фотосесія, майстер-клас зі стилю від Антоніни Шершень та розіграш різноманітних подарунків. У заході взяли участь 33 кропивничанки.  

«Усіх наших прекрасних жінок об’єднувало одне - бажання розвиватися, отримати нові знайомства та корисно і весело провести час, жага до саморозвитку, нових знайомств, бажання гарно та з користю провести час.  Думаю, що у всіх це вийшло і наші гості залишилися задоволеними та зарядженими новими, чудовими емоціями», - зазначила Ірина Розінко-Сокирко.
image
image

Під час дівич-вечора жінки мали змогу поспілкуватися з психологом Ольгою Ковальовою-Капелюшною та отримати інформацію з питань психосоматики.  У рамках вечора учасниці взяли участь у флешмобі «Фантастична жінка» та груповій фотосесії. За словами співзасновниці жіночої платформи Олександри Ткаченко, усі учасниці отримали незабутні враження від продуктивного та насиченого вечора.

«Така концентрація жіночої краси навіть природу змусила припинити дощ і в кінці вечора всі побачили на небі  веселку, а всі дівчата - учасниці проекту, щасливі та замріяні, отримали червоні троянди від організаторів та незабутні враження. Щиро дякую своїй жіночій команді Ірині Розінко-Сокирко та Антоніні Шершень за те, що ми відчуваємо одна одну і можемо разом творити невеличкі дива», - розповіла Олександра Ткаченко.
«Це була ще одна неймовірна зустріч з фантастичними жінками на основі платформи UpGrade. Ми наповнювалися неймовірними емоціями від нових знайомств. Я щиро вражена тим, які жінки пришли на цю зустріч: гарні,натхненні,чарівні, сильні духом та наповненні жагою до життя. Було таке враження, що наше місто наповнилось ароматом квітучих троянд. І цими чарівними квітами-були наші дивовижні дівчата. Ми налаштовані й надалі об’єднувати фантастичних жінок для того,щоб примножувати нашу чарівність,жіночність,силу та натхнення», - зазначила співзасновниця платформи Антоніна Шершень.

Нагадаємо, у Кропивницькому створюють потужну жіночу платформу для саморозвитку і гармонії. Як повідомлялося раніше, кропивничанки взяли участь у першому проекті жіночої платформи UpGrade – «Топ – Devishnik», який пройшов у Черкаській області.

 

Переглядiв: 933