Вдова вбитого таксиста дала покази на суді

10.05.2018 09:50
image

У Ленінському районному суді  під час засіданнявідбулося завершення допиту неповнолітнього підозрюваного Віталія Пугаченка  у скоєнні вбивства таксиста Євгена Орлова, а також допит вдови загиблого Наталії Орлової сьогодні, 10 травня, інформує медіапортал DOZOR. 

Дружина загиблого водія Наталія Орлова розповіла, що торік у день трагедії, 27 березня, її чоловік Євген Орлов, який працював рятувальником, прийшов з роботи вранці, але вона його не бачила, оскільки пішла на роботу раніше.

«Євген відпочивав і далі займався домашніми справами. Я зателефонувала йому, ми домовилися, що після моєї роботи ми заберемо нашого сина з дитсадка. До 17:00 я закінчила роботу і він за мною заїхав. Потім ми забрали сина з садочка і поїхали в «Епіцентр». Потім  Женя привіз нас додому, сказав, щоб ми виходили, а він поїде попрацює на таксі. Він там не працював офіційно. У нього була встановлена програма, за допомогою якої надходили заявки.  Він поїхав десь о 18:00. У 19:30 я йому зателефонувала та запитала, коли йому на роботу, щоб приготувати їсти. Він сказав, щоб я не хвилювалися, на роботу йому 30 березня, він переніс зміну, оскільки 29 березня – мій день народження. Я покупала дитину, приготувала їсти і сказала, що ми вкладаємося спати. Зранку я прокинулась від того, що його немає. Почала телефонувати, але телефон був відключений. Такого раніше не було», - згадує вдова Євгена Орлова.

За словами Наталії, вона була у розпачі та почала телефонувати їхнім спільним друзям, до яких він інколи ввечері приїжджав пити каву. Але подруга родини Аміра сказала, що того вечора Євгена у них не було. Разом з друзями вони почали шукати чоловіка по лікарням, але там говорили, що такий чоловік до них не прибував.

«Потім я вирішила звернутися до поліції, написала заяву. Я пішла до його друга і ми думали, де його можна шукати. На сусідній вулиці живе таксист Василь, з яким він спілкувався. Я підійшла до нього і попросила його допомогти. Він зв'язався зі своїм знайомим, щоб той розповів про заявки, які надходили Жені. Остання заявка надійшла до нього ніби на вулицю Харківську. Також вдалося неофіційно дізнатися номер телефону, з якого надходила заявка. Я зателефонувала туди. Слухавку взяв чоловік. Я запитала в нього, чи викликав він таксі і куди. Він розповів, що викликав таксі до супермаркету «Копілка»,  таксист довіз його, висадив і поїхав. Я почала питати про колір автомобіля, чоловік відповів, що темного. А коли запитала про зовнішній вигляд таксиста, то сказав, що не дивився на нього.  Він говорив зі мною не дуже приязно, я поклала трубку», - розповідає Орлова.
«Пізніше я знову набрала цей номер і попросила сказати, як проходив маршрут. Чоловік сказав, що таксит довіз його до центра, до супермаркету «АТБ». Я спочатку подумала, що щось не зрозуміла під час першого дзвінка. Але мені зателефонували з поліції і поросили сказати, що мені каже цей чоловік. Почувши мене, в поліції сказали, що він їм говорить іншу інформацію та плутається в показах. Після цього я написала в соцмережах інформацію про розшук Євгена. Наступного дня в коментарях написали, що біля шахти стоїть машина, схожа на розшукувану. Ми поїхали туди, але спізнилися. Там вже стояла поліція і нас туди не пустили. Це все», - завершила розповідь вдова таксиста.  

Після цього суддя Світлана Льон оголосила про перерву у зв’язку з відсутністю необхідних документів для допиту свідків події. Наступне засідання відбудеться 17 травня.

Як повідомляв DOZOR, 29 березня 2017 року  поліцейські знайшли тіло кіровоградського таксиста Євгена Орлова, якого рідні розшукували кілька днів. За інформацією правоохоронців, чоловік через оператора таксі отримав замовлення. Двоє осіб, серед яких учень одного з навчальних закладів міста, завчасно спланували заволодіти авто і грошима, які міг мати при собі водій.  Коли ж чоловік вийшов із салону, аби за проханням клієнтів покласти до багажного відділення сумку, його кілька разів вдарили в спину. Як стемніло, вивезли тіло на околицю Кіровограда та залишили разом із автомобілем.

Нагадаємо, на минулих судових засіданнях неповнолітній Пугаченко надавав покази прокурору та адвокатам та стверджував, що не вбивав таксиста, а дивився.

Читайте також:

Суд по вбивству таксиста: Підозрюваний згадав про Надю, яка засипала сліди крові.

 

Переглядiв: 3201