Ввечері у Кіровограді планують остаточно відновити водопостачання

06.07.2017 11:59
image

У обласному центрі планують повністю відновити подачу води сьогодні, 6 липня, о 21:00. Про це сайту DOZOR повідомили у міськраді.

За словами директора міського ВКГ Валентини Давидчук, зараз водопостачання у місті здійснюється за графіком.  Так, на правобережній частині обласного центру вода подавалася із 07.00 по 10.00. У цей же час забезпечувалося водопостачання на лівому березі в мікрорайоні Новомиколаївка. На Полтавській та багатоповерхівках Родімцева вода в кранах була від 06.00 по 08.00.  Водопостачання центральної частини міста, Великої Балки, Катранівки, Некрасівки,  приватний сектор Новомиколаївки здійснювалося самоплином зі зниженим тиском, тому були перерви з подачею води.

Нагадаємо, внаслідок аварії на лінії електропередач у Кіровограді зупинилась подачі води. В суботу близько 18.30 поблизу Світловодська впала опора лінії електропередач 150 кВт, що призвело до знеструмлення частини Світловодська та Кременчука.

Внаслідок пошкодження ЛЕП було знеструмлено три мікрорайони Світловодська та дві насосні станції, які забезпечують подачу води до Кіровограда, Олександрії та Знам’янки.

Читайте також:

Найрезонансніша аварія року: Чому стратегічні електромережі ніхто не охороняє?

Фото news.city.zt.ua

Переглядiв: 2116