Яким був святковий концерт у День міста у Кропивницьому (ФОТО)

20.09.2020 10:23
image

В обласному центрі на головній площі відбувся святковий концерт на День міста вчора, 19 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Перед глядачами виступили молоді виконавці з Кропивницького, а головним сюрпризом свята стало симфо-шоу «Світові Хіти» від харківського колективу Prime Orchestra.

image
image
image

Попри пандемію на площі зібралося декілька сотень містян. Медіапортал DOZOR поцікавився враженнями у гостей свята. Багато людей із захопленням говорили про виступи молодих виконавців, про очікування когось із відомих виконавців країни, а також про те, що цьогорічне святкування було одним із найбільш скромних за весь час.

«Хотілося б більше масових заходів, тому що сьогодні все було дуже обмежено, ймовірніше всього, це пов’язано з епідемією. Цьогоріч все пройшло дуже скромно», - зазначила Ольга Іванова.
image
image
image
image

Зауважимо, не дивлячись на закликали одягати засоби індивідуального захисту та тримати дистанцію більшість містян ігнорували всі протиепідемічні застереження.

«День народження міста – це велике свято, але як на мене, цьогоріч можна було б і не проводити ніяких заходів. У світі пандемія і людське життя важливіше аніж якісь там концерти. Мабуть, міська влада вирішила провести свято для того, щоб не гнівити людей перед виборами. Хоча, як на мене, це не найкраще святкування за всі роки – нічого нового. Зекономили по максимуму», - поділився враженнями Юрій Долінчук.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Як раніше повідомляв DOZOR, перед міськрадою у День міста роздавали нагороди. Крім цього, на головній площі рятувальники влаштували виставку пожежної техніки, а автосалони презентували сучасні автомобілі. Перед святковим концертом на площі відбулося «Автомотошоу тюнінгу та звуку».

Переглядiв: 4428