У міського голови виникла перепалка з депутатом

04.09.2017 14:24
image

На сесії міськради під час розгляду одного з питань між міським головою та депутатом міської ради Михайлом Демченком виникла конфліктна ситуація сьогодні, 4 вересня, інформує DOZOR.

Так, під час розгляду питання порядку денного про внесення змін до рішення міськради міський голова Андрій Райкович поставив питання на голосування попри те, що депутат Демченко хотів внести зауваження. Райкович надав слово депутату лише після голосування.

«Шановний Андрію Павловичу, відповідно до регламенту, кожна поправка голосується окремо, а не так, як ви ставите, з урахуванням», - зауважив Демченко.
«Я ставлю на голосування пропозиції депутатів, які надійшли в усній формі. Станеш міським головою, будеш ставити на голосування так, як вважаєш за доцільне», - відповів Райкович.
 «Давайте поміняємося», - відповів Демченко.
«Давайте, мінять люди будуть і обирать», - сказав Райкович.
«Як вас обирали міським головою, ми добре знаємо! Стрижакова обрали, а вас посадив адмінресур», -  заявив депутат міськради.
«Хвора людина, що поробиш», - сказав мер та продовжив розгляд питань, які винесені на порядку денному.

Нагадаємо, минулого місяця між міським головою Андрієм Райковичем та депутатом міськради Володимиром Смірновим виник «кульковий конфлікт»,через який мер звернувся до правоохоронців.

Під час  сьогоднішньої сесії міськради депутатська фракція «Наш край» оголосила заяву з пропозицією щодо відкликання депутата Смірнова.

Переглядiв: 1090