Батько хлопчика, якого знайшли в критичному стані, стверджує, що йому погрожують вбивством

29.08.2018 08:06

Депутат Новоукраїнської райради Олександр Мольченко заявив про погрози вбивством. Про це йшлося під час ток-шоу «Говорить Україна», інформує медіапортал DOZOR.

Так, під час ток-шоу група експертів обговорювала можливість схуднення дитини за 5 місяців до критичного стану та висловлювала обурення щодо батьків, які довели 4-річного Влада до критичного стану. Сам Олександр Мольченко, попри обіцянки, на зйомки програми не з’явився. Знімальна група шукала депутата та його родину у Новоукраїнському районі, де, імовірно, живе його теща, але там його не знайшли.

У листі до редакції програми Мольченко повідомив, що ховає свою родину.

«Мені погрожують вбивством. Тому я не буду ні з ким спілкуватися найближчими днями. Свою родину переховую», - повідомив Мольченко.

Тим часом заступник головного лікаря з оргметодроботи дитячої обласної лікарні Лідія Ліщиновська, розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR, що стан хлопчика значно покращився.

«Дитина досі знаходиться в лікарні, набирає вагу, але вже не так стрімко, як було раніше. Зараз його вага більше 10 кілограмів. Хлопчик вже грається, виходить за межі палати, в коридор та на вулицю під наглядом няньок. Їсть гарно. Сказати про терміни лікування не можу. Здоровим він буде ще нескоро», - розповіла медик.

Нагадаємо, у Новоукраїнці в родини депутата районної ради Олександра Мольченка виконавча служба примусово забрала 4-річну дитину. Хлопчик був виснажений голодом, його вага складала лише 7 кілограмів при нормі для його віку – 16 кіло. Дитина не змогла самостійно триматися на ногах.  Батько хлопчика вважає, все що сталося, політичною розправою за його позицію. Стан дитини пояснює експериментами, які проводили над нею колись лікарі. Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом злісного невиконання батьківських обов’язків.  За чотири дні перебування у Кіровоградській дитячій обласній лікарні хлопчик набрав майже 800 грамів. 

Як повідомляв DOZOR, У Новоукраїнці збирають підписи щодо позбавлення депутатства чоловіка, який морив сина голодом. У той час родина Мольченків залишила Кіровоградщину та поїхала до Києва, а комісія з захисту прав дитини вирішила позбавити родину Мольченків батьківських прав на 4-річного сина.

 Читайте також:

Заморений голодом хлопчик вже самостійно ходить. Рідні не навідуються.

Батьків хлопчика, якого морили голодом, вирішили позбавити батьківських прав.

image

 

 

 

Переглядiв: 1484