Чапкіс про фестиваль у Кропивницькому: Радий, що можу вітати учасників із такою подією

01.09.2020 14:10
image

Легендарний український хореограф Григорій Чапкіс, який два роки поспіль є почесним членом журі Міжнародного фестивалю пісні і танцю «Об’єднаймо дітей мистецтвом», висловив захоплення щодо організації цьогорічного масштабного заходу в дистанційному режимі. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

«Радий, що мені випала така честь вітати вас з такою масштабною подією вперше за 12 років. ХІІ міжнародний фестиваль-конкурс «Об'єднаємо дітей мистецтвом» проводться онлайн. Зверніть увагу, учасників більше 3 500 тисяч, колективів – 92, з Індії, Канади, Сербії, Молдови, Румунії, Кувейту, Польщі, Білорусі, Азербайджану та різних регіонів України. Хто ж ці організатори? Країна має знати своїх героїв. Однак усіх неможливо назвати, тому що їх десятки та сотні в різних країнах. Я назву тільки двох головних – це Артем Стрижаков та Олександра Ткаченко – кропивничани. Вони все організували, наголошую, безкоштовно, адже це некомерційний конкурс», - поділився маестро Григорій Чапкіс.

Як раніше повідомляв медіапортал DOZOR, у Кропивницькому визначили володарів гран-прі фестивалю "Об'єднаймо дітей мистецтвом". Крім цього, цьогоріч встановили черговий рекорд України в номінації «Найбільша кількість одночасної участі дітей та молоді з різних країн світу у міжнародному фестивалі, що проводився дистанційно».

Читайте також: 

«Об’єднаймо дітей мистецтвом» у Кропивницькому: хто завоював Кубок Чапкіса. 

Переглядiв: 5203