День міста дендропарку Кропивницького: пригощання, концерт та ретродискотека (ФОТОРЕПОРТАЖ)

17.09.2023 10:48

Як відомо, вчора у Кропивницькому відзначали День міста. З нагоди свята дендропарк втілив у життя масшатбну програму, до якої долучилися як дорослі, так і діти. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, до дійства у дендропарку долучилися депутат Кропивницької міської ради Олександр Чибітько та гендиректорка «Корпорації ХХІ» століття Антоніна Левченко, які привітали гостей заходу з 269-річницею Кропивницького. Після вітальних слів усі бажаючі мали змогу долучитися до святкувань.

Наприклад, малечу в дендропарку очікувала розважальна казка, ростові ляльки, а також можливість покататися на мотоциклах. Доросла програма передбачала благодійний концерт за участю творчих колективів міста та подарунки від спонсорів та головну «родзинку» свята – ретродискотеку, до якої із задоволенням долучилися люди поважного віку.

Гостей заходу пригощали різноманітними напоями та смачним пловом. Кропивничани із задоволенням долучилися до заходів у дендропарку, констатуючи: активна та динамічна програма створила усі умови для проведення тут часу багатьма родинами міста.

«Пишаємося тим, що в нашому місті проводяться такі заходи. У дендропарк часто приходимо з онукою, тут нам завжди подобається гуляти. А сьогодні вирішили прийти сюди усією родиною. Найбільше сподобалася ретродискотека, адже інколи потрібно хоча б трохи відволіктися від усіх негараздів і отримати хоча б трохи позитивних емоцій. Тут, у дендропарку, ми цих емоцій набрали дуже багато. Дякуємо організаторам!» - розповіла 69-річна кропивничанка Марія.

До ретродискотеки у супроводженні професійного діджея долучилися більше сотні пенсіонерів. Багато хто приходив парою, дехто приходив один, але врешті-решт ми бачили на обличчях усіх цих людей посмішки та радість спілкування одне з одним.

«Насправді , не планувала бути на дискотеці, але побачила не одну свою подругу і вирішила залишится на цей захід. Не шкодую, адже ми пригадували свої юні роки, пригадували своє минуле, як будували плани, що вдалося, а що ні. Захід у дендропарку зближує людей різного віку, ми бачимо, яка тут тепла та затишна атмосфера», - каже кропивничанка Галина Мельниченко.

Завершувалося святкування Дня міста у дендропарку виступом Руханкомена та концертом гурту «Живий звук».  

Переглядiв: 2056