Хто отримав гран-прі Міжнародного фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом» у Кіровограді (ФОТО)

22.04.2019 12:41
image

В обласному центрі під час феєричного гала-концерту відбулося нагородження переможців ХІ Міжнародного фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом» вчора, 21 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, журі конкурсу визначило «золото», «срібло» та «бронзу» у всіх номінаціях. Це естрадний вокал, соло, а також сучасна, естрадна хореографія, бальний та народно-сценічний танці.

Гран-прі фестивалю з хореографії отримали одразу два колективи з Кіровограда -  студія танцю «Авангард» (керівник Андрій Громов) та народний художній колектив України, хореографічний колектив «Росинка» (керівник Галина Чайковська). Гран-прі з вокалу здобули вихованці аматорського вокального колективу «Калинонька» Липняжського палацу культури.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Спецприз – Кубок Чапкіса вручили кіровоградьким танцюристам –студії танцю «Авангард».  
«Із кожним роком фестиваль пісні і танцю «Об'єднаймо дітей мистецтвом» стає масовішим, масштабнішим і збирає все більше талановитих дітей. Радує, що всі ми  за ці 11 років стали справжньою творчою сім'єю, яка щороку дуже тепло приймає нових маленьких танцюристів, вокалістів, а тепер ще й читців. На конкурсах по хореографії та вокалу колективи продемонстрували справжній професіоналізм, високий рівень підготовки і прогрес у розвитку. А під час екофлешмобу і встановленні рекорду ви показали не просто майстерність, а єдність в танці і турботу про нашу планету. Це дуже важливо. Мені хотілося б, щоб всі учасники нашого фестивалю після цього гала-концерту повезли до себе додому, в різні куточки України, не лише нагороди, дипломи, кубки, нові знання, а ось цей позитивний заряд, енергетику творчості, єдності, радості, яка панувала на фестивалі і в нашому місті в ці дні! Дітям, батькам, керівникам колективів щиро бажаю насиченої весни, яскравого, творчого літа і нових перемог!» - привітав учасників та гостей заходу ініціатор проведення фестивалю, засновник Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артем Стрижаков.
image

Також усі учасники фестивалю, які брали участь у встановленні рекорду з наймасовішого танцювального екофлешмобу, отримали сертифікати.

Нагадаємо, фестиваль «Об’єднаймо дітей мистецтвом» - є некомерційним фестивалем, який проводиться щорічно за ініціативи Культурно-мистецького фонду «Перспектива».

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Читайте також:

Григорій Чапкіс вчив кіровоградців латиноамериканським танцям на площі (ФОТО).

Головна подія весни: Яким побачили містяни відкриття міжнародного фестивалю (ФОТО)

Відомий столичний хореограф показав кіровоградським танцюристам «фішки» сучасного танцю (ФОТО)

 Діти з усієї України імпровізували у танці на головній площі Кіровограда (ФОТО)

Учасники екофлешмобу встановили арт-інсталяцію на Дворцовій (ФОТО)

Переглядiв: 2299