Козьяков розповів про хід слідства по справі Діани Хріненко

04.06.2019 14:55
image

Правоохоронці Кіровоградщини продовжують працювати в рамках слідства по справі зникнення 17-річної Діани Хріненко. Про це повідомив начальник поліції області Роман Козьяков сьогодні, 4 червня, інформує медіапортал DOZOR.

«Прямих підозрюваних у нас немає, але є напрямки, над якими ми працюємо. У нас є група працівників, які щодня займаються лише цим провадженням. Я не можу зараз озвучувати заходи, які ми проводимо. Є декілька версій, які ми методично покроково відпрацьовуємо і отримуємо інформацію щодо проведення», - повідомив Козьяков.

На питання журналістів стосовно експертиз, які призначили щодо обстеження останків тіла, знайдених в полі біля села Новополяна Роман Козьяков відповів, що результати експертизи наразі є, однак їх оприлюднення до завершення слідства заборонила матір зниклої дівчини.

Нагадаємо, у селі Суботці Знам'янського району зникла 17-річна Діана Хріненко вночі 24 серпня. Дівчина  вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності і не повернулася. На місці зникнення знайшли закривавлений телефон дівчини, а також краплі крові.

Як раніше повідомляв DOZOR, вчора біля села Суботці, що в Знам'янському районі, у полі знайшли останки жінки, а також фрагменти одягу.

Під час пошуків дівчини на території села знайшли людські останки. Під час зустрічі з активістами начальник поліції області Роман Козьяков повідомив, що пошуки дівчини поки не дали позитивного результату.

Для допомоги у розшуку дівчини правоохоронці досліджували схожі злочини щодо зникнення людей протягом останніх 20 років.

 

Переглядiв: 8259