У полі біля села Суботці розкопали останки жіночого тіла

26.03.2019 19:22

Біля села Суботці, що в Знам'янському районі, у полі знайшли останки жінки сьогодні, 26 березня. Про це медіапорталу DOZOR повідомило джерело у правоохоронних органах.

Так, знахідку виявили вдень у селі Глибока Балка під час культивації земель. На останках був жіночий одяг. Наразі правоохоронці з'ясовують, чи належить тіло та одяг зниклій у День Незалежності жительці села Суботці 17-річній Діані Хріненко або ж мають відношення до іншої людини.

Останки будуть досліджувати фахівці судово-медичної експертизи, які нададуть відповідь щодо часу смерті та її причини.

Як раніше повідомляв DOZOR, за 10 кілометрів від обласного центру на узбіччі дороги поблизу села Веселівка чоловік знайшов фрагменти людських кісток черепа.

Нагадаємо, у селі Суботці Знам'янського району зникла 17-річна Діана Хріненко вночі 24 серпня. Дівчина  вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

Під час пошуків дівчини на території села знайшли людські останки. Під час зустрічі з активістами начальник поліції області Роман Козьяков повідомив, що пошуки дівчини поки не дали позитивного результату.

Також під час ток-шоу «Кримінал» на телеканалі «Прямий» експерти обговорили зникнення 17-річної жительки села Суботці Діани Хріненко.

Правоохоронці Кіровоградщини перевіряють причетність двох осіб, які скоїли злочин щодо зниклої Діани Хріненко.Також для допомоги у розшуку дівчини, досліджують схожі злочини щодо зникнення людей протягом останніх 20 років.

Переглядiв: 10759