Щоб знайти 17-річну Діану Хріненко, досліджують злочини минулих років

30.01.2019 14:32
image

Для допомоги у розшуку 17-річної жительки села Суботці Діани Хріненко, досліджують схожі злочини щодо зникнення людей протягом останніх 20 років. Про це під час прес-конференції повідомив начальник поліції області Роман Козьяков сьогодні, 30 січня, інформує медіапортал DOZOR.

«Будь - яка інформація, яка надходить до кіровоградської поліції з інших районів або областей, перевіряється нашими працівниками, які працюють у групі та займаються розшуком особи. Ми працюємо в рамках тих версій, які були висунуті раніше щодо оточення дівчини, зв’язків, осіб, які були раніше засуджені, та могли вчинити стосовно неповнолітньої злочин. Зараз проводяться заходи щодо відпрацювання злочинів, які мали місце на території області за схожими ознаками протягом останніх 20 років. Це злочини щодо зникнення людей, як кримінальні, та і некримінальні. Ми збираємо та ототожнюємо зібрану інформацію для того, щоб розуміти, що могло статися в рамках цього злочину», - повідомив Козьяков.
image

Також начальник поліції області повідомив про те, що над пошуками дівчини працює група з семи працівників, які активно працюють по вказаному злочину.

«Є бажання і  необхідність довести до логічного завершення розслідування вказаного злочину», - додав поліцейський.

Нагадаємо, у селі Суботці Знам'янського району зникла 17-річна Діана Хріненко вночі 24 серпня. Дівчина  вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

Під час пошуків пошуків дівчини на території села знайшли людські останки.  Під час зустрічі з активістами начальник поліції області Роман Козьяков повідомив, що пошуки дівчини поки не дали позитивного результату.

Також під час ток-шоу «Кримінал» на телеканалі «Прямий» експерти обговорили зникнення 17-річної жительки села Суботці Діани Хріненко.

Правоохоронці Кіровоградщини перевіряють причетність двох осіб, які  скоїли злочин щодо зниклої Діани Хріненко. 

 

Переглядiв: 4939