"Крісло бажань" та кліп: як Знам’янку привітали з річницею заснування (ВІДЕО)

03.08.2020 11:21
image

З нагоди 151-ї річниці з дня заснування міста Знам’янки активні жителі міста створили зворушливий кліп-привітання та "Крісло бажань". Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, ідея зробити такі подарунки знам’янчанам належить місцевим жителям – Вадиму Кучеру (Гурт ковалів) та Віталію Зайченку.  

«Крісло бажань ми встановили на привокзальній алеї – там ми вже встановлювали потяг для дітей. Ми з Віталієм Зайченком обговорювали деталі створення, вирішували, що додати до цієї інсталяції. Крім крісла, інсталяцію прикрашає ще кований заєць та парасолька, виноградна лоза. Загальна вага інсталяції – близько 150 кілограмів. Вже зараз до крісла бажань приходять і дорослі, і діти, які загадують свої бажання», - зазначив співавтор інсталяції Вадим Кучер.

Знам’янчанин Віталій Зайченко є автором відеоролика, присвяченого місту. Зйомки та монтаж кліпу тривали протягом трьох тижнів.

«Мене надихнула пісня гурту «Антитіла» під назвою «Вірила». Там є слова «Не треба забувати про те, хто ти є, і де ти є». І я подумав, що багато людей з нашого міста покидають його, але не забувають, продовжують прославляти. Хотів цим кліпом нагадати людям, щоб вони не забували про своє рідне місто, створити відео, яке об’єднає людей, щось дитяче і добре. Я почав обговорювати це з Вадимом Кучером з Гурту ковалів. І створена кована інсталяція нас також надихнула», - розповів Віталій Зайченко.

Сюжет відеоролику поділений на три частини. Під час першої частини – автор відео підводить глядачів до суті сюжетної лінії. Друга частина – процес створення крісла бажань. У третій частині міста залучені жителі Знам’янки, які ділилися своїми мріями.

«До зйомок ролика ми залучили людей різного віку. Наприклад, люди похилого віку дивилися фотоальбом та дивилися на своє життя від початку до сьогодні. У відео є діти, молодь, адже це наше майбутнє. Цей ролик створений, щоб мотивувати людей мріяти і розуміти, що все, що є в нашому світі колись було мрією, тож все в наших руках. У відео містяни діляться своїми мріями. Так ми хотіли показати, що наше крісло бажань працює, але недостатньо лише мріяти, а йти до своєї мрії», - додав Зайченко.

Переглядiв: 1692