Кропивничани фіксують тонни сміття, яке залишилося після ремонту Полтавської (ФОТО)

15.10.2020 13:37
image

В обласному центрі на вулиці Полтавській, яку відремонтували за понад 37 мільйонів гривень, після ремонтних робіт залишили купи неприбраного сміття. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR розповів житель міста Віталій Приходько.

«Там, де базувалась техніка ближче до заправки бульдозером просто нагорнули будівельні залишки. Я не знаю скільки, але на вигляд дуже багато, декілька машин це точно. Кричать і розказують, як люблять чистоту і зробили черговий смітник. Я постійно там прогулююся і бачу, як там все насправді. Розповідають, як все добре, хоча не все так гладко. Робилося тяп-ляп», - зазначив Віталій Приходько та опублікував фотофакт у пості в Фейсбук.
image
image

На публікацію почали реагувати небайдужі містяни.

«Оце так. Серйозненька гора сміттєвих проблем! І це ж навіть не тверді побутові відходи, а будівельні! А ТПВ заслуговують навіть найголовнішу і найболючішу увагу у населення! У даному випадку тут констатація факту, тим більш після розширення вулиці Полтавської. Не думаю, що жителів це задовольняє також! Якщо на таке закриваються очі, то ніякі штрафи не допоможуть! І кого ж штрафувати: самих себе, виходить, в цьому випадку?» - написала Юлія Дубина.

Зауважимо, наприкінці вересня міськрада повідомила, що ремонтні роботи по вулиці Полтавській знаходилися на завершальному етапі. Медіапортал DOZOR звернувся за офіційним коментарем до міської ради, де повідомили, що спеціаліст, який відповідає за сміття, на виклику.

Нагадаємо, через ремонт частини вулиці Полтавської 33 об’єкти у Кропивницькому, серед яких, лікарні, школи та дитячі садочки залишаться без ремонтів. Полтавську ремонтуватує оскандалена фірма, яка була пов’язана з мерією Кропивницького.

Читайте також:

Реконструкція вулиці чи ремонт дороги на Полтавській: що роблять на одній із вулиць Кропивницького.

Полтавську, відремонтовану за 37 мільйонів гривень, підмиває водою.

На відремонтованій Полтавській провалилася тротуарна плитка.

Кропивничани скаржаться на велодоріжки на відремонтованій Полтавській.

Переглядiв: 5721