Поліція розшукує Mersedes, який фігурує у «розборках під судом»

22.02.2017 14:12

image

Поліція розшукує автомобіль Mersedes, який фігурує у скоєнні замаху на вбивство під Кіровським районним судом в обласному центрі. Про це на брифінгу повідомив начальник ГУ Нацполіції Сергій Кондрашенко сьогодні, 22 лютого, інформує DOZOR.

 «Mersedes поїхав в один бік, два автомобілі Lexus - в інший. З Lexus пересіли до автомобіля Honda і дані особи були затримані. Де знаходиться Mersedes, наразі нам невідомо. Проте ми знаємо, хто власник цього транспортного засобу», - повідомив Сергій Кондрашенко.

Нагадаємо, у вівторок, 21 лютого, в обласному центрі біля Кіровського районного суду сталася стрілянина. У місцевого жителя стріляли та завдали ножового поранення.  Правоохоронці оприлюднили відео з затримання учасників стрілянини в обласному центрі.

Як повідомляв DOZOR,  поліцейським стало відомо про ще одного потерпілого під час конфлікту, який завершився стріляниною. Чоловік звернувся до лікарні швидкої допомоги самостійно через поранення ніг. 

За словами начальника Нацполіції області Сергія Кондрашенка, при затриманні підозрюваних у замаху на вбивство поліцейські жодного разу не вистрелили. Крім цього, кіровоградська поліція шукає ще двох осіб, які підозрюються в скоєнні вчорашнього замаху на вбивство, який стався біля Кіровського районного суду. Підозрювані у скоєнні замаху на вбивство на даний час ще не оголошені в розшук. За інформацією, учасники замаху на вбивство, конфліктували між собою раніше.

Переглядiв: 882