Продовження корпоративного конфлікту у Бережинці: Нові подробиці від співвласника  

26.05.2017 13:23
image65% підприємства ТОВ «Нива 2010» належить новим співвласникам, 35% відсотків залишилися у власності синів аграрія Миколи Трибіненка Ігора та Олега.  Про це під час прес-конференції у прес-клубі повідомив виконуючий обов’язки директора ТОВ «Нива 2010» Григорій Скаленко сьогодні, 26 травня, інформує DOZOR.
«В перший день нашого приїзду на території підприємства була поліція, була виконавча служба. Ми їм надали усі документи, які підтверджують наше право власності на частку «Ниви 2010». Ми не прийшли як загарбники,  ми прийшли як співвласники. У нас тільки 65 відсотків товариства, 35 відсотків все одно належать синам Миколи Трибінека – Олегу та Ігореві», - заявив виконуючий обов’язки директора ТОВ «Нива 2010» Григорій Скаленко.
За словами юридичного консультанта «Ниви 2010» Сергія Регелюка, новому співвласнику довелося наймати приватну охорону, яка слідкувала за порядком на території адмінбудівлі товариства. Стверджує, саме вона і постраждала під час нещодавньої стрілянини.
«Розуміючи, що позиція вже конфліктна, ми вимушені були найняти охоронну фірму, яка працювала на законних підставах до вівторка, до того дня, коли приїхали люди і почали вибивати вікна та чинити опір законним охоронцям, які знаходились на підприємстві. Зараз з цього приводу розпочато безліч кримінальних проваджень», - повідомив Сергій Регелюк.
Нагадаємо, у вівторок на території аграрного товариства ТОВ «Нива 2010» у  селі Бережинка сталася стрілянина. Під час суперечки біля території офісу підприємства люди почули постріли, внаслідок яких поранення дробом отримали троє людей. Потерпілих з пораненнями забрала «швидка».
Як повідомляв DOZOR, 3 травня  у селі Бережинка Кіровоградського району виник корпоративний конфлікт між екс-керівником фермерського господарства ТОВ «Нива 2010», місцевим фермером Миколою Трибиненком та новим співвласником цього господарства Григорієм Скаленком.  За словами колишнього директора підприємства Миколи Трибиненка, частину підприємства не продавали. Саму ж ситуацію екс-керівник називає «актом  захоплення землі». Адвокат же нового співвласника стверджує, що його підзахисного незаконно не пускають на підприємство та не дають змоги працювати. Наразі все рухоме й нерухоме майно господарства арештоване державними органами, виконавчою службою.
image
image
image

Переглядiв: 2734