Резонансну справу по вбивству кіровоградського таксиста розглядатимуть наново

06.12.2018 11:21
image

Резонансну справу щодо вбивства кіровоградського таксиста Євгена Орлова, яку розглядають вже майже два роки, можуть почати слухати наново. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила вдова загиблого Наталія Орлова.

«Сторона Царенка (один із підозрюваних у вбивстві – ред. ) виступила з проханням розгляду справи спочатку.  Суд хоче почати все спочатку і має змінити порядок розгляду справи. Спочатку будуть досліджувати докази по справі, відеоматеріали. Потім буде допит потерпілих, а після – обвинувачених», - повідомила Орлова.

Загалом справа не слухалася з 25 липня до 15 листопада.  В листопаді ж суд оголосили перерву для надання прокурором письмових матеріалів для дослідження

Прес-секретар Ленінського районного суду, де розглядається справа, Анастасія Андрієнко підтвердила можливість слухання справи від самого початку.

«Запасним суддею спочатку була Галина Валентинівна Бутельська, після того, як вона звільнилася, її замінив суддя  Загреба. Переносилися судові засідання, оскільки суддя Загреба був спочатку у відпустці, а потім на лікарняному. Потім представник потерпілого писала про відкладення розгляду справи. На наступному судовому засіданні вирішуватиметься, чи справу розглядатимуть  спочатку,  чи  з того моменту, коли була суддя Бутельська. Якщо хоча б одна людина буде проти цього, то справу розглядатимуть спочатку», - повідомили у прес-службі суду.

За інформацією, наступне судове засідання відбудеться вже 20 грудня.

Як повідомляв DOZOR, 29 березня 2017 року  поліцейські знайшли тіло кіровоградського таксиста Євгена Орлова, якого рідні розшукували кілька днів. За інформацією правоохоронців, чоловік через оператора таксі отримав замовлення. Двоє осіб, серед яких учень одного з навчальних закладів міста, завчасно спланували заволодіти авто і грошима, які міг мати при собі водій.  Коли ж чоловік вийшов із салону, аби за проханням клієнтів покласти до багажного відділення сумку, його кілька разів вдарили в спину. Як стемніло, вивезли тіло на околицю Кіровограда та залишили разом із автомобілем.

Нагадаємо, на минулих судових засіданнях неповнолітній Пугаченко надавав покази прокурору та адвокатам та стверджував, що не вбивав таксиста, а дивився.

Читайте також:

Суд по вбивству таксиста: Підозрюваний згадав про Надю, яка засипала сліди крові.

Вдова вбитого таксиста дала покази на суді.

 

 

Переглядiв: 2068