Ще одна депутатська комісія одноголосно підтримала ініціативу Стрижакова по Набережній (ВІДЕО)

08.02.2018 17:14
image

Представники Муніципального бюро Стрижакова на засіданні депутатської комісії з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді і спорту та соцполітики міськради відстоювали пропозицію створити широку робочу групу по розробці масштабного проекту з реконструкції Набережної сьогодні, 8 лютого. Про це повідомляє DOZOR.

«Зараз найголовніше – розробити детальний проект щодо відродження усієї Набережної. Саме для цього ми пропонуємо створити широку робочу групу з питання комплексної реконструкції Набережної. До неї мають увійти не лише депутати та чиновники, а й провідні фахівці та експерти, щоб жителі міста у результаті отримали якісний продукт», - виступив координатор проектів Муніципального бюро Стрижакова Антон Кравцов.
«Я думаю, що міський голова має створити робочу групу із залученням працівників міськвиконкому, архітектури, депутатів всіх рівнів», - зазначив голова депутатської комісії з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді і спорту та соцполітики Микола Гамальчук.

Після обговорення депутатська комісія одноголосно підтримала ініціативу Муніципального бюро Стрижакова.

Нагадаємо, депутатська комісія ЖКГ одноголосно підтримала ініціативу Стрижакова по Набережній.

Як повідомлялося раніше, Муніципальне бюро Стрижакова запропонувало керівництву міста створити широку робочу групу з питання комплексної реконструкції Набережної. Проте від міської влади отримували відмови. Врешті-решт стало відомо, що робота над створенням робочої групи все-таки почалася.
Як повідомлялося, перемога проекту "Реконструкція Набережної р.Інгул" Муніципального бюро Стрижакова на конкурсі "Громадський бюджет - 2018" стала стартом довгоочікуваного відродження масштабного рекреаційного об'єкта обласного центру.

Читайте також:
Андрій Кролевець: Проект по Набережній має бути суспільним (ВІДЕО)

Переглядiв: 2101