Смерть немовляти на Кіровоградщині: породілля звернулася до Зеленського

29.09.2020 11:12
image
Яніна Глушко з Маловисківського району, яка звинувачує лікарів Центральної районної лікарні у недбалості, що стала причиною смерті її дитини, звернулася до Президента України Володимира Зеленського з проханням посприяти розслідуванню справи. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила породілля.
«Минулого тижня я направила лист-звернення до Президента України. На двох аркушах я розписала всю ситуацію, про те, як були пологи, що закрили справу, куди ми звертаємось, що не можемо домогтися ніякої правди. Вклала копії всіх документів: виписки, УЗД, довідки, аналізи, також вклала копію довідки про закриття справи та довідку про те, що досі лікуюся. Крім цього, я відправила своє фото, щоб він розумів, яка в мене була анемія та фото своєї дитинки, в якому стані я забрала її додому – здорову, доношену, але в домовині. Сьогодні прийшло повідомлення, що лист доставлено», - зазначила Яніна Глушко.
Нагадаємо, 34-річна жителька Маловисківського району Яніна Глушко звинувачує лікарів Центральної районної лікарні у недбалості, яка стала причиною смерті її дитини. Вже на початку вересня справу про смерть немовляти закрили. Як повідомила породілля, вона оскаржуватиме рішення та вимагатиме компенсацію.
Переглядiв: 4757