У Кіровограді встановили національний рекорд з наймасовішого виконання польки (ФОТО)

29.04.2018 14:15
image

У Кіровограді на вулиці Дворцовій відбулося наймасовіше виконання польки в Україні сьогодні, 29 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так,  до масового виконання долучилися  учасники 10 Міжнародного фестивалю пісні і танцю "Об'єднаймо дітей мистецтвом". За підрахунками представника Національного Реєстру Рекордів України Олександра Кушпіти, на Дворцовій одночасно танцював 871 учасник. У тому числі організатори фестивалю - засновник Культурно-мистецького фонду "Перспектива" Артем Стрижаков та виконавчий директор Олександра Ткаченко.

«Я вас вітаю, у вас відбувся новий рекорд України – наймасовіше виконання польки! Ви – молодці! Кропивницький вже не вперше радує нас танцювальними рекордами. Цього разу ви побили більш, ніж як у два рази попередній рекорд з виконання польки. Дуже приємно, що саме молоде покоління бере участь у встановленні рекорду. Молоде покоління – це майбутнє нашої країни! Дякую за новий рекорд!» -  привітав учасників Олександр Кушпіта, вручивши сертифікат, який засвідчує встановлення національного рекорду.
image

 За його словами, попередній рекорд із масового виконання польки встановили 350 учасників  у 2009 році у Львові.

«Друзі, ви сьогодні – рекордсмени! Наше місто вкотре підтвердило звання танцювальної столиці України! Вітаю юних рекордсменів!»- звернувся до учасників фестивалю громадський діяч, засновник Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артем Стрижаков.
image

 Нагадаємо, торік на головній площі обласного центру відбувся Дитячий флешмоб миру, який встановив національний рекорд України.

Як повідомляв DOZOR, головною вулицею Кіровограда пройшов масовий танцювальний парад.

Нагадаємо, у Кіровограді проходить  10 Міжнародний фестиваль пісні і танцю "Об'єднаймо дітей мистецтвом".

Читайте також:

У Кіровограді відкрився ювілейний міжнародний фестиваль «Об’єднаймо дітей мистецтвом» (ФОТО).

Фоторепортаж із проведення другого дня фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом».

Столичні хореографи провели безкоштовні майстер-класи для дітей у Кіровограді (ФОТО).

 Головною вулицею Кіровограда пройшов масштабний танцювальний парад (ФОТОРЕПОРТАЖ).

image
image
image
image
Переглядiв: 979