У Кіровоградській льотній академії відбувся масштабний IT-фестиваль (ФОТО)  

13.04.2017 07:22

image

У Кіровоградській льотній академії відбувся «ІТ-Альянс  4.0 - 2017», у середу, 12 квітня. Про це повідомляє DOZOR.

За словами помічника начальника Льотної академії НАУ з громадських зв’язків Олени Ковальової, цьогоріч фестиваль розширився експонатами від київських компаній та представництв відомих міжнародних виробників дронів та квадрокоптерів.

«Такий IT-фестиваль вперше пройшов у нашій академії минулого року. Він присвячений Дню авіації та космонавтики. В цьому році ми продовжили традицію проведення фестивалю та розширили його. Так, цього разу до нас прибули представники компанії «Лего», які презентували експозицію робототехніки. Також були присутні представники компанії, яка займається створенням та продажем дронів «Fly Technology» та фірма, яка виготовляє квадрокоптери. На нашому стадіоні відбулася презентація дронів, які використовуються у аграрній сфері, зокрема під час поливу майбутнього урожаю.  Також експозицію робототехніки представили учні шкіл області, зокрема, Нової Праги, Добровеличківки. Серед кіровоградських навчальних закладів у фестивалі взяли участь школи  №6 і №18, а також Центральноукраїнський технічний університет, педагогічний університет, які представили виставку авіамоделізму», - повідомила Ковальова.

За словами Олени Ковальової, такі фестивалі будуть не лише продовжуватися щорічно, а ще й розширятися за кількістю учасників та експозицій.

«Ми розуміємо, що за IT-технологіями майбутнє. Тому плануємо проводити такі фестивалі щорічно, для того щоб наші діти, молодь за знаннями та вміннями у цій сфері були на одному рівні з європейцями», - додала помічник начальника Льотної академії НАУ з громадських зв’язків Олена Ковальова.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Переглядiв: 1276