У Кропивницькому обрали "Красуню ювілейного міста" (ФОТО)

22.09.2019 09:02
image

В обласному центрі на площі Героїв Мадану відбувся конкурс "Красуня ювілейного міста" вчора, 21 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, протягом місяця усі бажаючі мали можливість подати заявки до конкурсу краси. Комісія, у яку входили представники міської ради та модельної агенції «Рімо», відібрали із 30 дівчат 13 учасниць. Під час конкурсу красуні кілька разів виходили на сцену. Під час дефіле учасниці презентували назву міста, виходили в  національних українських костюмах та у вечірніх сукнях.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
«Не кожне місто може похизуватися таким конкурсом. Ми відійшли від стандартів. Цього року не було виходу у купальниках, але ми дотрималися традицій, дівчата виходили у національних костюмах. Я думаю, що конкурс заслуговує поваги. Ми показали, що не тільки танцювальна столиця України, а ще й модна. Справді відчувається, що переможницю конкурсу обирали глядачі тому, що усі присутні бурхливо підтримали «Красуню ювілейного міста», - розповідає кропивницький дизайнер та засновник модельної агенції «Рімо» Олександр Працков.
image
image
image
image
image
«Я раніше ніколи не відвідувала модельну агенцію, і вперше взяла участь у такому конкурсі. Потрапила на нього випадково. До мене на вулиці підійшла жінка і зробила мені комплімент, що в мене гарна фігура і гарні риси обличчя. Як виявилось, це була викладач модельної агенції Інна Лозова. Вона мені запропонувала взяти участь у конкурсі краси. У нас було декілька репетицій на тиждень і ми займалися підготовкою до конкурсу протягом місяця. Це для мене було важко тому, що я не мала модельного досвіду до цього. Дуже хвилювалася спочатку, але згодом, коли я вийшла на сцену, то відчула азарт та радість. Я задоволена сьогоднішнім днем і хочу подякувати своїм друзям, батькам, знайомим, педагогам, які підтримали мене в цьому конкурсі», - поділилася враженнями переможниця конкурсу "Красуня ювілейного міста" Єлизавета Буришина.
image

Також під час конкурсу гості заходу слухали концерт від місцевих вокалістів.

image
image
image
image
image
image
image
image

Нагадаємо, в обласному центрі перед міською радою відбулися урочистості з нагоди Дня міста.  

Читайте також:

Розібрали за хвилини: Як кропивничан частували гігантським пирогом (ФОТО)

Як на головній площі Кропивницького святкують День міста (ФОТО)

Кропивничанам презентували неймовірні фото рідного міста (ФОТО)

Кілька сотень маленьких танцюристів влаштували «Данс-парад» у Кропивницькому (ФОТО)

Як у Кропивницькому проходить фестиваль вуличної їжі (ФОТО)

У Кропивницькому пройшла  масштабна виставка автомобілів та мотоциклів (ФОТО)

 

 

 

Переглядiв: 9594