Вбивство кіровоградського таксиста: двоє присяжних відмовилися від участі в суді (ФОТО)

15.08.2017 09:29
image

Ленінський районний суд м.Кіровограда продовжив терміни дії запобіжних заходів для підозрюваних у вбивстві таксиста Євгена Орлова сьогодні, 15 серпня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, повнолітній обвинувачуваний продовжить своє перебування у СІЗО до 13 жовтня. Одночасно з цим під домашнім арештом залишиться й неповнолітній підозрюваний до 14 жовтня.

Наразі суд визначає кінцевий склад суду присяжних, оскільки двоє присяжних відмовилися від участі у справі. Наступне засідання відбудеться 8 вересня о 11.00.

Нагадаємо, 29 березня  поліцейські знайшли тіло кіровоградського таксиста Євгена Орлова, якого рідні розшукували кілька днів. За інформацією правоохоронців, чоловік через оператора таксі отримав замовлення. Двоє осіб, серед яких 15-річний учень одного з навчальних закладів міста, завчасно спланували заволодіти авто і грошима, які міг мати при собі водій.  Коли ж чоловік вийшов із салону, аби за проханням клієнтів покласти до багажного відділення сумку, його кілька разів вдарили в спину. Як стемніло, вивезли тіло на околицю Кіровограда та залишили разом із автомобілем.

Одним із вбивць кіровоградського таксиста був школяр.  Суд вирішив посадити хлопця під домашній арешт. У липні судове засідання переносили через остеохондроз підозрюваного.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 3259