Випускник, який склав два ЗНО на 200 балів: Я майже ніколи не отримував перші місця на конкурсах  

18.07.2020 14:50
image

Випускник комунального закладу «Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат Кіровоградської обласної ради» Микола Коломієць, який склав одразу два ЗНО на 200 балів, надзвичайно зрадів результату, оскільки до цього майже ніколи не здобував саме перших місць на різноманітних конкурсах. Про абітурієнт розповів у коментарі медіапорталу DOZOR.

Так, обдарований хлопець родом зі Світловодська. До 10 класу він навчався там в ЗОШ №2. Однак після закінчення 9-го класу вступив до ліцею-інтернату. Також Коломієць  - слухач Кіровоградської Малої академії наук.

«Я був дуже радий отримавши такий високий результат, оскільки майже ніколи не отримував вищий бал чи перші місця на конкурсах. Математика - мій улюблений предмет (велика подяка вчителям алгебри і геометрії),  і мені завжди було цікаво дізнаватися щось нове про математику. Я дуже часто дивився освітні відео в YouTube і інших платформах. Також переглянув усі завдання  ЗНО за минулі роки. Я просто повторив матеріал перед екзаменами», - каже Микола Коломієць.
«До фізики готуватися було складніше. У програма з фізики дуже багато різних тем і вивчити абсолютно все просто нереально, до того ж, в різних довідниках багато зайвої інформації. Оскільки програма цьогоріч змінилася, вирішувати завдання минулих років було б безглуздо. Тому довелося перечитати всі підручники, рекомендовані міністерством за 7 -11 класи. Тест з фізики, як і з математики, були легші, ніж я очікував. Головне – не хвилюватися і перевіряти зроблене не менше трьох разів», - радить випускник.

Микола Коломієць каже: наразі не вирішив, куди буде вступати. Однак розглядає варіанти для вступу такі, як Київський політехнічний інститут, Київський Національний університет ім. Тараса Шевченка та Національний університет «Києво-Могилянська академія».  Абітурієнт висловлює подяку вчителям математики Олені Свириденко, Вірі Каніболоцькій,  вчителям фізики Юрію Буряку, Інні Герасименко, директору наукового ліцею-інтернату Анатолію Короткову та викладачу Малої академії наук Вадиму Лефтору.

 

 

Переглядiв: 9665