Як пройшли «Танці з викладачами» у кіровоградському університеті (ФОТО)

11.04.2019 16:45
image

В обласному центрі у педуніверситеті відбувся конкурс «Танці з викладачами» сьогодні, 11 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, захід ініційований студентською радою університету та проректором з навчально-виховної роботи Ігорем Спінулом. Із кожною парою з вісьмох факультетів займалися хореографи. Пара мала виконати два танцювальні номери, які по часу не перевищують півтори хвилини.

Учасники конкурсу шляхом жеребкування визначилися, які танці виконуватимуть. На заході танцювали, зокрема, латиноамериканські танці, польку, контепт та хіп-хоп.

«Спочатку здавалося, що все легко, але коли слова дійшли до діла, то виявилося, що складно танцювати через те, що в мене немає танцювального досвіду. Але завдяки цьому конкурсу ти можеш проявити себе не лише з викладацького боку, але й фізично, артистично. Я в танці не відчуваю себе викладачем, оскільки в першу чергу я партнер. Немає жодних комплексів чи страхів. Для мене це досвід та можливість відволіктися від буденності», - поділилася враженнями викладач факультету історії та права Анна Драгоненко.
«Якщо чесно, то не було в мене сорому та страху, адже ми представляємо свій факультет, тому мені було за честь танцювати з викладачем. Для мене це певний зв’язок між викладачем та студентом, адже ми виходимо на інший рівень. Гадаю, що завдяки цьому конкурсу у майбутньому вже буде більш лояльне ставлення як викладачів до студентів, так  і навпаки», - розповів студент 2 курсу Євгеній Циганко.
image
image
image

Під час заходу виступали народний ансамбль бального танцю «Конвалія», гурт «Grand Rose» та «Душа», школа танців «Форсайт» та «Let`s move family», співак Анрі Болквадзе.

«Я займалася художньою гімнастикою 23 роки. Для мене було не важко порозумітися з партнером та обрати два танці. Ми спиралися на характер танцю, щоб передати всі свої емоції, а також якомога більше використати підтримок, щоб чимось здивувати журі та глядачів. Я вважаю, що нашою «родзинкою» є елементи художньої гімнастики і хореографічних підтримок», - поділилася враженнями доцент кафедри теорії методики фізичного виховання Анастасія Мельник.

За результатами оцінок суддів кубок, який передаватиметься щороку, отримав факультет фізичного виховання, який представляли доцент кафедри теоріх методики фізичного виховання Анастасія Мельник та студент-магістрат Іван Гончаренко. Друге місце посів фізико-математичний факультет, а третє – факультет іноземних мов.

image
image
image
image
image
image

Фото педуніверситету.

Переглядiв: 2840