Заміна декана та призначення на «порожню» посаду проректора сталися в медвиші у Кіровограді

21.02.2019 14:50
image

В обласному центрі у філії Донецького національного медичного університету відбулися кадрові зміни сьогодні, 21 лютого. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомили у прес-службі вишу.

За інформацією, днями був підписаний наказ про звільнення декана міжнародного факультету Ірини Торбенко. Зараз в.о декана цього факультету призначили асистента кафедри анатомії людини Катерину Цуркан.

Ще один наказ, підписаний в.о. ректора, стосується призначення на посаду в.о проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв'язків викладача кафедри мовних та гуманітарних дициплін Анатолія Сустрєтова.

У прес-службі вишу повідомили, що посаду до сьогоднішнього дня ніхто не займав. Виконання обов'язків на цих посадах викладачі здійснюватимуть до 19 квітня.

Як повідомляв DOZOR, обласному центрі студенти медичного університету влаштували мітинг через  те, що їх примушують платити вдруге за навчання. Вчора прес-служба вишу повідомила про укладання семи угод між студентами та університетом. Так, нова угода не передбачає третю сторону – фірму-контрактера, яка не перерахувала вишу кошти, що сплатили студенти за другий семестр навчання. Невдовзі у прес-службі повідомили, що укладені угоди недійсні, оскільки в тексті є помилки.

Переглядiв: 1796