Жителі Суботців попрощаються з Діаною Хріненко

22.07.2019 13:20
image

У селі Суботці, що у Знам’янському районі, відбудеться прощання з 17-річною Діаною Хріненко у п’ятницю, 26 липня. Інформацію у коментарі медіапорталу DOZOR підтвердила матір дівчини Олена.

За словами матері Діани, прощання з дівчиною відбудеться біля будинку, де вона проживала, на вулиці Вишневій, 98, о 12:00.   

Нагадаємо, торік 24 серпня у селі Суботці Знам'янського району зникла 17-річна Діана Хріненко.  Дівчина  вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності і не повернулася. На місці зникнення знайшли закривавлений телефон дівчини, а також краплі крові.

Для допомоги у розшуку дівчини правоохоронці досліджували схожі злочини щодо зникнення людей протягом останніх 20 років.

У березні біля села Суботці, що в Знам'янському районі, у полі знайшли останки жінки. 

Зараз правоохоронці Кіровоградщини продовжують працювати в рамках слідства по справі зникнення 17-річної дівчини.  За словами начальника поліції області Романа Козьякова, прямих підозрюваних у провадженні немає, але є напрямки, над якими працюють поліцейські. Створена  група працівників, які займаються лише цим провадженням.

 

 

 

 

Переглядiв: 25596