Масштабний гала-концерт фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом» відбувся у філармонії (ФОТО)

30.04.2018 06:51
image

У Кіровограді в концертній залі обласної філармонії відбувся масштабний гала-концерт та нагородження переможців 10 Міжнародного фестивалю пісні і танцю «Об’єднаймо дітей мистецтвом». Про це повідомляє DOZOR.

Так, під час фестивалю феєричні виступи гостям заходу показали найкращі колективи-учасники фестивалю, а також сольні виконавці.

«За ці 10 років наш фестиваль став, не побоюся цього слова, головною танцювальною і вокальною подією для творчих дітей нашої країни. "Об'єднаймо дітей мистецтвом" - це не просто фестиваль, це вже справжня сім'я, яка з кожним роком приймає до себе все більше і більше маленьких і юних танцюристів, співаків, артистів. Наш фестиваль - це традиція, яка об'єднує любов'ю до мистецтва тисячі людей і десятки міст, щоб творити, розвиватися, рости і перемагати! Черговий рекорд із наймасовішої української польки, який встановили наші діти - тому підтвердження! Вітаю всіх учасників фестивалю та бажаю натхнення, прогресу і нових перемог!»  - привітав  громадський діяч, засновник Культурно-мистецького фонду «Перспектива»  Артем Стрижаков.

Після концертної частини першими отримали відзнаки рекордсмени, які встановили національний  рекорд України  із наймасовішого виконання польки. Кожен 871 учасник отримав сертифікат від представника Національного Реєстру Рекордів України.

Далі розпочалося оголошення переможців конкурсу. У кількох вікових категоріях були визначені володарі «золота», «срібла» та «бронзи» у таких номінаціях, як «Естрадний вокал. Ансамблі, тріо, дуети», «Естрадний вокал. Соло», «Хореографія», «Сучасна хореографія», «Естрадна хореографія», «Народно-сценічний танець». Гран-прі фестивалю у номінації народний вокал отримала Анна Насєдкіна – співачка із Кіровоградщини.

Як повідомляв DOZOR ,  у Кіровограді протягом трьох днів проходив фестиваль  "Об’єднаймо дітей мистецтвом", який організував  Культурно-мистецький фонд "Перспектива", заснований громадським діячем Артемом Стрижаковим. Це  наймасштабніший некомерційний фестиваль в Україні.

Читайте також:

Головною вулицею Кіровограда пройшов масштабний танцювальний парад (ФОТОРЕПОРТАЖ)

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2676