Чоловік, який кинув на підлогу супермаркету дитину, відбувся зустріччю з поліцейськими

10.01.2018 16:10
image

В обласному центрі чоловік, який впустив дитину на підлогу одного з місцевих супермаркетів, відбувся бесідою з правоохоронцями.

Як повідомляв DOZOR, наприкінці минулого року в одному з супермаркетів обласного центру 33-річний чоловік кинув трирічну дитину на підлогу та, не звертаючи уваги, підняв її і пішов до каси. Тоді дівчинку просто у супермаркеті рятували небайдужі покупці закладу, а згодом поліція виявила дівчинку непритомною вже за місцем проживання в квартирі на вулиці Пацаєва. Звертатися до медиків ніхто з рідних дівчинки не звертався. Інцидент набрав широкого розголосу, а вже наступного дня батьків дівчинки та чоловіка, який впустив дитину в супермаркеті, не знайшли працівники Служби у справах дітей міста.

Як повідомили сьогодні медіапорталу DOZOR в обласній поліції, з батьками дитини провели лише профілактичну бесіду.

«За цим фактом працівниками ювенальної превенції було проведено перевірку. Було встановлено місцезнаходження особи, яка впустила дитину та батьків. Також були перевірені умови для життя дитини, вони виявилися нормальними, придатними для життя. Опитавши чоловіка, який безпосередньо впустив дитину, отримали пояснення, що це сталося випадково, це підтверджує відеозапис з камери торговельного закладу. Були проведені профілактичні бесіди з батьками дитини щодо недопущення в подальшому подібних фактів і щоб вони не довіряли своїх дітей стороннім особам», - розповіла речник поліції області Віталіна Бевзенко.

Натомість у Службі у справах дітей міськради зазначають, що так і не змогли поспілкуватися  з родиною дівчинки.

«Стосовно прикрої ситуації, яка сталася у листопаді минулого року, повідомляю, що працівниками Служби у справах дітей було здійснено виїзд за адресою, де проживала дана родина, але двері ніхто не відчинив. Спільно з працівниками поліції представники  Служби у справах дітей здійснювали декілька рейдів з метою з’ясування стану здоров’я дитини. Але жодного разу потрапити до помешкання не вдалося. Наразі дана ситуація знаходиться під контролем. Служба у справах дітей і надалі буде здійснювати рейди за адресою, де проживає дана родина з метою спілкування з дитиною, обстеження житлових умов, де вона проживає, з метою проведення профілактичної бесіди з її батьками», - зазначила начальник Служби у справах дітей виконкому міськради Тетяна Тимоховська. 
Переглядiв: 2295