Експерти: Фестиваль «Об’єднаймо дітей мистецтвом» - один із найяскравіших в Україні

01.05.2018 09:30
image

Діячі мистецтва, які оцінювали учасників  10 Міжнародного фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом», вважають фестиваль одним із найяскравіших в Україні. Своїми враженнями експерти поділилися з медіапорталом DOZOR.

«Дуже добре, що у цьому фестивалю хореографія і вокал знаходяться поруч. Цього року ми побачили гарну підготовку вокалістів. Кіровоградщина показала себе не лише як танцювальна столиця, а ще й як вокальна, оскільки дуже багато солістів та вокальних колективів гідно представили свій край. Враження від фестивалю чудові», -  говорить викладач Кіровоградського музичного коледжу, соліст обласної філармонії Олександр Безай.
«Я радий тому, що кількість учасників з кожним роком зростає. Я вам скажу, що не тільки кількість, а і якість майстерності  учасників зростає. Є деякі учасники, які вже декілька років виступають на фестивалі, і я дуже радий тому, що вони починали з третіх місць, іноді нічого не займали, а сьогодні отримують призові місця. Мені цього року дуже сподобалися виступи двох сестричок - Аміни Попруги та Діани Попруги. Пісні у їхньому виконанні були просто неперевершеними, це було неймовірно. Я із задоволенням слухав їх і під час конкурсу, під час гала-концерту. Вони по-справжньому вразили своїм талантом », - поділився соліст Кіровоградської обласної філармонії, лауреат всеукраїнських та міжнародних вокальних конкурсів Олексій Козачинський.
«Взагалі фестиваль – це дуже велика справа, оскільки зібралося дуже багато дітей. Рівень був гідний. Різноманітні колективи були, але головне, що ми змогли об‘єднати наших дітей. Коли на Дворцовій  майже 900 дітей танцювали нашу українську польку –де таке можливо, як не у Кропивницькому? Дуже сподобалася організація фестивалю. У перший день був дощ, і ми боялися, що все зірветься, але організатори дуже добре й оперативно спрацювали. Велика подяка організаторам, не можу знайти жодних недоліків під час проведення фестивалю», - розповів старший викладач кафедри хореографічних дисциплін  музичного мистецтва і хореографії Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, відмінник освіти України Юрій Сивоконь.

Читайте також: 

У Кіровограді відкрився ювілейний міжнародний фестиваль «Об’єднаймо дітей мистецтвом» (ФОТО).

Фоторепортаж із проведення другого дня фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом».

Столичні хореографи провели безкоштовні майстер-класи для дітей у Кіровограді (ФОТО).

 Головною вулицею Кіровограда пройшов масштабний танцювальний парад (ФОТОРЕПОРТАЖ).

Національний рекорд України з наймасовішої польки встановили у Кіровограді (ФОТО)

Масштабний гала-концерт фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом» відбувся у філармонії (ФОТО)

Артем Стрижаков виконав польку під час встановлення національного рекорду

Оголосили переможців  мистецького фестивалю Стрижакова (ФОТО)

image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1270