Депутатська комісія з питань діяльності ради підтримала ініціативу Стрижакова

09.02.2018 16:27
image

У обласному центрі постійна депутатська комісія з питань діяльності ради  підтримала ініціативу Муніципального бюро Стрижакова щодо подальшої роботи над реконструкцією Набережної сьогодні, 9 лютого. Про це повідомляє DOZOR.

Так, пропозицію Муніципального бюро Стрижакова  щодо створення широкої робочої групу з найкращих експертів та фахівців для розробки масштабного проекту з реконструкції Набережної підтримали усі члени комісії  одноголосно.

 «Наше завдання, щоб громада, яка організувала цей процес, не залишилася осторонь і долучилася до представників влади у робочій групі. Громада ініціювала, громада хоче бути почутою, і не тільки представники влади мають вирішувати, якою буде Набережна», - висловився депутат Сергій Бойко.

Нагадаємо, це вже третя  постійна депутатська комісія, яка підтримала створення широкої робочої групи по Набережній. Так, одноголосно проголосували "за" члени комісії з питань ЖКГ та комісії з питань охорони здоров’я, культури  та ін.

 

Рішення депутатських комісій мають розглянути на сесії міськради. Найближче засідання заплановане на 15 лютого.

Як повідомлялося, перемога проекту "Реконструкція Набережної р.Інгул" Муніципального бюро Стрижакова на конкурсі "Громадський бюджет - 2018" стала стартом довгоочікуваного відродження масштабного рекреаційного об'єкта обласного центру.

Читайте також:

Андрій Кролевець: Проект по Набережній має бути суспільним (ВІДЕО)

Переглядiв: 1450