Майор поліції прокоментував хід слідства по справі Діани Хріненко (ВІДЕО)

25.07.2019 11:14
image

Пошуки вбивць 17-річної жительки села Суботці Діани Хріненко продовжуються. Про це повідомив заступник начальника слідчого управління поліції області Тарас Тарасенко сьогодні, 25 липня, інформує медіапортал DOZOR.

«На жаль, на даний час конкретно стверджувати про особу підозрюваного ми зараз не можемо. Проводиться низка слідчих та розшукових дій. У рамках кримінального провадження слідчо-оперативну групу, яка замається конкретно цим провадженням. Ми проводимо перевірку певних осіб, які представляють інтерес для слідства, вони перевіряються, однак або ж у них підтверджується алібі, або факт їх непричетності», - повідомив Тарас Тарасенко.
image

За словами поліцейського, наразі вже є результати трьох експертиз, які підтверджують, що тіло, знайдене у селі Новополяна належать 17-річній Діані Хріненко.  Крім цього, слідчий повідомив про проведення понад 90 експертиз у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом вбивства дівчини. Експертам поставили низку запитань, зокрема, щодо характеру нанесення тілесних ушкоджень та чи була потерпіла зґвалтована.

«Розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». У нас на даний час по провадженню призначено більше, ніж 90 експертиз. 17 з них зараз знаходяться на виконанні, по іншим ми вже маємо результати», - додав Тарасенко.

Прощання з 17-річною Діаною Хріненко пройде завтра, 26 липня, у селі Суботці.  /post/zhiteli-subottsiv-poproschayutsya-z-dianoyu-hrinenko-11134.html

Нагадаємо, торік 24 серпня у селі Суботці Знам'янського району зникла 17-річна Діана Хріненко.  Дівчина  вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності і не повернулася. На місці зникнення знайшли закривавлений телефон дівчини, а також краплі крові.

Для допомоги у розшуку дівчини правоохоронці досліджували схожі злочини щодо зникнення людей протягом останніх 20 років.

У березні біля села Суботці, що в Знам'янському районі, у полі знайшли останки жінки. 

Зараз правоохоронці Кіровоградщини продовжують працювати в рамках слідства по справі зникнення 17-річної дівчини.  За словами начальника поліції області Романа Козьякова, прямих підозрюваних у провадженні немає, але є напрямки, над якими працюють поліцейські. Створена  група працівників, які займаються лише цим провадженням.

Переглядiв: 4972