Скандальному депутату з Кіровоградщини продовжили запобіжний захід

07.02.2019 12:25

Депутату з Новоукраїнки Олександру Мольченку, який підозрюється у незакінченому замаху на умисне вбивство малолітньої дитини, продовжили термін запобіжного заходу. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області.

Так, чоловік перебуватиме під вартою до 5 березня. Наразі слідство у справі триває. 

  Як раніше повідомляв DOZOR, замореного голодом хлопчика примусово забрали з родини депутата Новоукраїнської районної ради. Чотирирічна дитина була знесилена та мала низьку вагу – 7 кіло при мінімальному показнику 13 кілограмів.

У той час родина Мольченків залишила Кіровоградщину та поїхала до Києва, а комісія з захисту прав дитини вирішила позбавити родину Мольченків батьківських прав на 4-річного сина.

Трьох доньок подружжя Мольченків забрали до дитячої обласної лікарні через низьку вагу і Новоукраїнська служба з прав захисту дитини, подала позовну заяву до суду, щоб у батьків відібрали трьох доньок. Пізніше депутату і його дружині оголосили підозру про злочин.  Крім того, Олександру Мольченку під час судового засідання призначили судово-психіатричну експертизу. На судовому засіданні депутат просив змінити цілодобовий домашній арешт на домашній арешт з 20 до 7 години. За рішенням суду депутату змінили запобіжний захід на тримання під вартою .

Нагадаємо, скандального депутата позбавили батьківських прав. 

 

 

 

 

Переглядiв: 600