Трьох доньок скандального депутата забрали з низькою вагою до лікарні

31.08.2018 15:06
image

Трьох доньок депутата з Новоукраїнки Олександра Мольченка забрали до дитячої обласної лікарні через низьку вагу. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Як відомо, вже кілька тижнів брат дівчат Владислав, який потрапив до лікарні з критично низькою вагою  7 кілограмів, проходить лікування та набирає вагу.

«Так, три дівчинки в лікарні. Стан дітей кращий, ніж у хлопчика, якого доставили раніше. Цих дітей відібрали у батьків офіційно, через суд та доставили нам», - зазначив у коментарі медіапорталу DOZOR головлікар дитячої обласної лікарні Василь Хорощак.

Як повідомляв DOZOR, замореного голодом хлопчика примусово забрали з родини депутата Новоукраїнської районної ради. Чотирирічна дитина була знесилена та мала низьку вагу – 7 кіло при мінімальному показнику 13 кілограмів. У той час родина Мольченків залишила Кіровоградщину та поїхала до Києва, а комісія з захисту прав дитини вирішила позбавити родину Мольченків батьківських прав на 4-річного сина. Днями на телеканалі «Україна» в рамках телешоу Олександр Мольченко заявив у листі до редакції про те, що йому погрожують вбивством.

 Читайте також:

Заморений голодом хлопчик вже самостійно ходить. Рідні не навідуються.

Батьків хлопчика, якого морили голодом, вирішили позбавити батьківських прав.

Фото pravda-kr.com.ua

Переглядiв: 1626