У Кіровограді розповіли причину звільнення в.о. декана медуніверситету 

23.02.2019 12:01
image
У Донецькому національному медичному університеті пояснили причину звільнення виконуючої обов’язки декана Ірини Торбенко. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомили у прес-службі медуніверситету.
 
«Виконуючий обов‘язки ректора підписав такий наказ, оскільки у виконуючої обов‘язки декана міжнародного медичного факультету немає медичної освіти. Згідно з нормативними документами, посаду декана або ж виконуючого обов‘язки декана має займати фахівець з медичною освітою», - пояснили у прес-службі.
Крім того, у Ленінському районному суді повідомили, що відкрили провадження у цивільній справі за позовною заявою громадянина Т. про поновлення на роботі на посаді в.о. декана міжнародного медичного факультету, стягнення заробітку за час вимушеного прогулу, виконання нижче оплачуваної роботи за посадою доцента кафедри української та російської мови на 0.5 ставки за сумісництвом.
 
Як раніше повідомляв DOZOR, В обласному центрі у філії Донецького національного медичного університету відбулися кадрові зміни.
 
Нагадаємо, в обласному центрі студенти медичного університету влаштували мітинг через  те, що їх примушують платити вдруге за навчання.
 
Прес-служба вишу повідомила про укладення семи угод між студентами та університетом.  Так, нова угода не передбачає третю сторону – фірму-контрактера, яка не перерахувала вишу кошти, що сплатили студенти за другий семестр навчання.
Невдовзі у прес-службі повідомили, що укладені угоди недійсні, оскільки в тексті є помилки.
 
Переглядiв: 1767