Вбивство кіровоградського таксиста: присяжних відкликали через державну мову і неприязнь

08.09.2017 09:09
image

У Ленінському районному суді Кіровограда відбулося судове засідання по справі вбивства 31-річного водія таксі Євгена Орлова сьогодні, 8 серпня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, до засідань долучили трьох присяжних, однак одного з них відкликали від участі через недостатнє володіння ним державною мовою. Іншого присяжного відкликали через неприязне ставлення до нового адвоката неповнолітнього підозрюваного Пугаченка. Відтак на суді залишився лише один присяжний.  До наступного засідання суду, яке відбудеться 18 вересня, оберуть ще двох присяжних.

Нагадаємо, 29 березня  поліцейські знайшли тіло кіровоградського таксиста Євгена Орлова, якого рідні розшукували кілька днів. За інформацією правоохоронців, чоловік через оператора таксі отримав замовлення. Двоє осіб, серед яких 15-річний учень одного з навчальних закладів міста, завчасно спланували заволодіти авто і грошима, які міг мати при собі водій.  Коли ж чоловік вийшов із салону, аби за проханням клієнтів покласти до багажного відділення сумку, його кілька разів вдарили в спину. Як стемніло, вивезли тіло на околицю Кіровограда та залишили разом із автомобілем.

Одним із вбивць кіровоградського таксиста був школяр.  Суд вирішив посадити хлопця під домашній арешт. У липні судове засідання переносили через остеохондроз підозрюваного.

Як повідомляв DOZOR, на минулому засіданні двоє присяжних відмовилися від участі в суді.

Переглядiв: 1120