Понад 30 тисяч гостей відвідали виставку "AgroExpo" у Кіровограді

29.09.2018 12:34
image
В обласному центрі за три дні на масштабну виставку "AgroExpo" завітали більше 31 тисячі відвідувачів.  Про це під час прес-конференції повідомив генеральний директор організації-розпорядника виставки ТОВ «Украгроекспо» Ігор Глібко сьогодні,  29 вересня,  інформує медіапортал DOZOR.
 
За словами Ігоря Глібка, торік виставку відвідали 25 тисяч жителів країни. 
"У перший день пройшли панельні дискусії Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства аграрної політики та продовольства, а також Федерації роботодавців України. Під час другого дня виставки пройшла Четверта національна конференція «Мільйон з гектара». У третій день – Ресторанно-готельний форум  Муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST». VІ Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки AGROEXPO-2018, яка тривала з 26 по 29 вересня, пройшла на рекордній для України площі – 125 000 м² і увійшла в десятку найбільших виставок Європи", - зазначив Ігор Глібко. 
На спеціальному полігоні для демопоказів цього року компанії-учасниці продемонстрували 40 одиниць техніки.
 
Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі  вшосте відкрилася масштабна агропромислова виставка «AgroExpo». У рамках виставки стартував і «Покровський ярмарок», на якому низка районів Кіровоградщини демонструють свої досягнення і особливості. Також в рамках масштабної агропромислової виставки на «Покровському ярмарку» відбувся конкурс «Гарбуз-велетень» . Також політик Олег Ляшко вперше відвідав виставку «AgroExpo» в Кіровограді. Крім того, відбулося традиційне шоу «Бікіні-мийка».
Переглядiв: 1130